کنترل بهداشتی ۸۰ درصد نانوایی‌های آبادان

رئیس مرکز بهداشت آبادان گفت: در 9 ماهه اول سال جاری ۸۰ درصد از نانوایی های شهرستان آبادان از نظر استفاده از جوش شیرین در طبخ نان کنترل شدند.

صالح بهمئی صبح امروز در آبادان اظهار داشت: نظارت بر شرایط نانوایی‌های شهرستان یکی از امور روزانه کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت آبادان است.

وی در همین خصوص اضافه کرد: نمونه‌برداری دوره‌ای از نان تولیدی در این مراکز حاکی از استفاده جوش شیرین در 10 درصد از این نانوایی‌ها بوده است.

رئیس مرکز بهداشت آبادان افزود: در این راستا دستور پلمپ متخلفانی که با وجود تعهد ثبتی مبنی بر عدم استفاده از این ماده غیرمجاز، مجددا اقدام به استفاده از جوش شیرین کرده‌اند صادر و محل مورد تصدی متخلف پلمپ شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: استفاده از جوش شیرین در فراوری نان آثار سوء بسیاری از جمله اختلال در جذب کلسیم و آهن و همچنین افزایش خطر سوءهاضمه، پوکی استخوان و کم‌خونی را در پی دارد.

نوشتن دیدگاه