تشدید نظارتهای بهداشتی بر بازار آبادان در ماه رمضان
مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان از تشدید نظارتهای بهداشتی در ماه رمضان خبر داد.
جعفر ربیحاوی اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت روزهداران و ارتقای سلامت مواد غذایی و اماکن عمومی، کارشناسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان با تشکیل اکیپهای بازرسی در نوبتهای صبح، عصر و شب (بعد از افطار) در ماه رمضان ضمن بازدید و نظارت بر نحوه عرضه مواد غذایی، آموزشهای لازم در خصوص رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار و لوازم کار و بهداشت مواد غذایی را به متصدیان و فروشندگان مواد غذایی ارائه میکنند.
وی ادامه داد: تشدید بازرسی از صنوفی که در این ماه پرمشغله هستند نیز در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان رستورانها، آش و حلیمپزیها، قنادیها و شیرینیپزیها، نانوائیها، اغذیهفروشیها، سفرهخانههای سنتی، مراکز عرضهکننده قلیان، قهوهخانه و چایخانهها در ساعات فعالیت (بعد از اذان مغرب) را صنوف پر مشغله در ماه رمضان معرفی کرد.
وی ادامه داد: نمونهبرداری از مواد اولیه مثل روغنهای مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه و نیزاقدامات کنترلی در پایش آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی از اولویتهای این طرح است.
ربیحاوی بیان داشت: با توجه به وجود بیش از 4 هزار مرکز و اماکن حساس، به آنها توصیه میشود ضمن رعایت کامل اصول بهداشتی، با بازرسان بهداشت محیط نهایت همکاری را داشته باشند و توصیههای بهداشتی را سرلوحه کار خود قرار بدهند.
وی گفت: لازم است متصدیان صنوف پرمشغله در عرضه مواد غذایی سالم به روزهداران نهایت دقت را داشته باشند، همچنین شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه مواد غذایی مراتب را به شماره تلفن 190 اطلاع دهند تا به آن رسیدگی شود.